Gràcies a tothom, el BPFest 2018 ha estat gràcies a tots!

Benvolguts/es,

Des de l’AMBP volem agrair a tots els participants, assistents, col·laboradors, voluntaris i a l’ Ajuntament del Vendrell en especial a El Vendrell. La Cultura per posar-nos totes les facilitats posibles a la primera edició del BPFest, l’esforç que vau fer perquè la jornada fos un èxit a tots nivells.

Ja fa vuit anys que treballem tots plegats amb la mateixa il·lusió i intensitat, de ben segur que seguirem i en farem moltes més.

Agraïr a tots els artistes, col·laboradors, voluntaris, a l’ Ajuntament del Vendrell en especial a El Vendrell. La Cultura per posar-nos totes les facilitats posibles.

Lamentablement, per problemes meteorològics, es van haver de cancel·lar la major part dels concerts a l’aire lliure. Agraïm la vostra comprensió i respecte per les decisions d’última hora.

Ens agradaria conèixer també la vostra opinió i saber quina valoració feu del primer BPFest, així que us convidem a contestar-nos al correo info@bpfest.cat per dir-nos tot allò que considereu oportú sobre l’edició d’enguany, indicant a quines activitats programades vau assistir, quina us ha agradat més o menys i les raons. També estarem encantats de rebre idees sobre com millorar i com fer encara més potent l’edició de l’any que ve.

Moltes gràcies a tots per fer possible la màxima que diu…  EL BAIX PENEDÈS SONA… I SONA BÉ!!!