IMG-20160728-WA0009

Reevan Trupin Blues Band és un projecte que ha anant evolucionant durant els últims anys. El grup busca la creació d’un so únic que sigui modern i rellevant als temps que vivim, però que alhora tingui arrels profundes dins de la història del blues.

Captant elements de jazz, funk i rock, el  grup ha aconseguit captivar al públic en els seus concerts. Ha actuat en molts festivals de Catalunya i clubs de primer nivell.  Les seves actuacions normalment són una barreja de musica original i versions de blues i soul com Ray Charles, Prince, BB King, Rolling Stones, etc.

El grup està format per músics importants d’aquest país, amb experiències molt diverses: Valentí Querol o Rob Citron a la bateria; David Ibarz al baix elèctric; Albert Caire o Abel Boquera al piano o teclat; Gaby Ardebol al saxo, entre altres musics, i Reevan Trupin a la guitarra i veu.

Durant el 2015 han tret el seu primer disc: Overseas Blues, que podeu trobar al iTunes o escoltar en Soundcloud: https://soundcloud.com/reevan-trupin