Som un duet format per Joan Mañé i Ferran López. Fem cançons pròpies i versions pop/rock de diferents èpoques, des dels anys 70 fins l’actualitat, principalment en català i anglès. Tot i que interpretem versions de diferents estils i grups, el nostre so queda molt definit pels instruments que utilitzem: guitarra acústica, piano, contrabaix i acordió.

Tot i que la nostra principal proposta és el pop-rock en català, així com algun tema propi, també li donem un to acústic a clàssics del rock, punk o metal, com Ramones, U2, Poison, Pink Floyd o The Pogues.

El contrast entre els diferents sons dels instruments que fem servir, ens permet aportar una certa varietat en el nostre repertori.

En quant a la part del rock català, ens movem entre estils tan variats com el rock dur de Sangtraït o Noctämbuls, ambients més melòdics com Blaumut o Andreu Rifé, o bé els ritmes actuals de Doctor Prats o Oques Grasses, així com els nostres temes propis, que pel fet de ser un duet, fa que els ritmes siguin més tranquils.