IMG_0930-min

Et-Co* és un projecte exploratiu que mescla música amb arrels tribals (World Music, Ètnica) i sonoritats més actuals (Electrònica, Pop, Funk), creant un estil únic i identificatiu, format per Sonia a la veu, David a la guitarra i programacions, Mariano a la bateria i percussió i Antonio al baix.

La seva música és enèrgica i etèria al mateix temps, una proposta que busca una trobada amb les arrels més bàsiques de l’ésser humà, el ritual, la comunitat i la celebració, invitant a entrar en el seu propi univers i deixar-se anar, apte per a totes les edats i públics.

El seu nou treball discogràfic PRiMe (Marlee Records, HiddenTrack 2018), és una evolució de l’estil que van crear al primer disc, afegint noves influències més actuals, arribant a un eclecticisme bastant personal i fora del comú. En directe també és una evolució en la seva proposta: una performance multidisciplinar (coproduïda amb l’AMBP) que desenvolupa la temàtica reflexiva i crítica del disc amb art visual, dansa i teatre.

Amb el seu primer disc Liberto! (Marlee Records, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, Teatre San Andreu, Auditori de Calafell; Premis que inclouen: 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, 3rs finalistes D.O Tarragona 2015, Premi Track Baix Penedès 2015, SGAE +100 Autor 2015.