Resum de les noves condicions i els passos a seguir en cas de voler-hi accedir (COVID-19)

Degut a la situació d’excepcionalitat derivada de l’arribada del covid-19 cal enviar un correu a secretaria@ambp.cat per informar-se de les noves mesures de seguretat i passos a seguir per accedir als bucs d’assaig.

Des de l’any 2012, l’AMBP gestiona els Bucs d’Assaig de l’Ajuntament del Vendrell.

A partir d’aquesta cessió i amb la voluntat de fer una autogestió eficaç i profitosa per a tots els músics que ho necessitin, l’Associació ha equipat i mantingut els Bucs perfectament equipats. La idea que ens ha motivat a fer-ho és la necessitat que tenim tots els músics d’arribar a un local amb el nostre instrument i posar-nos a assajar, sense haver de perdre un temps important en muntar, desmuntar, organitzar, connectar, etc.

N’hi ha dos bucs d’assaig on hi trobareu una bateria completa (amb plats i caixa), un equip de veus (amb tres micròfons, peus i cables), amplificador de baix, amplificador de guitarra i un faristol, a banda dels endolls necessaris per connectar tot allò que vulgueu portar.

Els Bucs estan perfectament insonoritzats, acondicionats amb aire acondicionat, magatezem privat i lavabo, permeten assajar a qualsevol hora del dia dintre de l’horari d’obertura de l’Hotel d’Entitats del Carrer Camí Reial-Cinto, 13-17, El Vendrell, (Tarragona) que és on estan ubicats.

Aquest horari és:
De dilluns a divendres: de 09:00h a 22:00h
Dissabtes: de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 21:00h

Preus:

Hi ha dues modalitats:

–          Amb RE10 SOCI 2€/hora – NO SOCI 3€/hora

–          Amb contracte (trimestral amb transferència bancaria) SOCI 1,5€/hora – NO SOCI 2€/hora

 

Contacta amb nosaltres!

Contracte RE10 | Contractre trimestral

Buc 1

Buc 2

Magatzem amb armaris (consultar disponibilitat | Gratuït amb cuota trimestral)

 

Panell d’anuncis musicals