Els Maridatges Musicals, protagonistes un any més de la programació d’estiu del Museu Pau Casals.

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i el conjunt musical Et-Co*, ens sorprendran amb un joc de sabors, aromes i música. Una experiència gastronòmica i musical única!

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i el grup Et-Co* seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Fòrvm. Aquest any tots els plats estan inspirants amb la garrofa, aquest ingredient tant típic del Baix Penedès i que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat.

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical Et-Co* un projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques. Amb el seu primer disc Liberto! (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, Teatre San Andreu, Auditori de Calafell; Premis que inclouen: 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, 3rs finalistes D.O Tarragona 2015, Premi Track Baix Penedès 2015, seleccionats per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

Els Maridatges 2017 mantenen la ubicació de la passada edició i es realitzaran als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix, en una ubicació perfecte davant del Mar Mediterrani, durant la posta de sol. Els Maridatges Musicals, que van comptar amb més de 200 assistents en passades edicions, volen continuar oferint aquest espai de calma, tranquil·litat i exquisidesa gastronòmica.

S’han programat únicament dues sessions, el dijous dia 27 de juliol i el dijous dia 3 d’agost de 20 a 21:30h. i tenen un cost de 20 euros per persona. Les places són limitades, i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o bé al correu electrònic museu@paucasals.org

Més informació a www.paucasals.org

 

Contacte

Persona de contacte: Núria Ballester o Maria Cunillera
Tel: 977 684 276
Correu electrònic: museu@paucasals.org
Pàgina web: www.paucasals.org