QUÈ ÉS LA GESTORIA MUSICAL DE L’AMBP?

És la solució a tots els vostres problemes legals i fiscals a l’hora de cobrar una actuació.

COM ACCEDIR-HI?

  • Podeu accedir a la gestoria pagant una quota anual de 60 € en el cas dels músics individuals. Aquestes quotes es descomptaran de la primera factura que feu a l’any.
  • Si esteu empadronats al Baix Penedès, l’accés es farà a través de l’AMBP amb un 50% de descompte de la quota. Podeu  trobar tota la informació a l’apartat “Inscripcions” d’aquesta mateixa web. Un cop sigueu socis i necessiteu facturar alguna actuació, se us descomptarà de la primera factura que feu a l’any, la quota anual de gestoria de 30 € per a socis individuals.

QUINS COSTOS TE FACTURAR  A TRAVÉS DE L’AMBP?

  • L’Associació de Músics del Baix Penedès, NO es queda cap import en concepte de comissió sobre la facturació.
  • Únicament es cobraran les despeses de gestoria que són del 2’5% de la base de la factura amb un mínim de 9 € per músic i dia.
  • A banda d’aquests costos s’han de tenir en compte els corresponents impostos i les cotitzacions a la Seguretat Social. Aquestes quantitats dependran de l’import de la factura.
  • En resum: per poder calcular aproximadament els costos globals de la vostra actuació, haureu de comptar entre un 20% i un 25% de la base imposable de la vostra factura en concepte de despeses de gestoria, IRPF i Seguretat social. Penseu que l’IVA sempre s’ha de comptar a banda i és del 21%.

 

Per qualsevol dubte pots trucar al telèfon 644.225.755 o a secretaria