iCAT torna de nou

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio,comença aquest dimarts 1 d’agost l’emissió en FM en període de proves, cinc anys després de la desaparició de les ones i d’emissió exclusiva per Internet. No serà fins al 6 de setembre que iCat arrencarà les emissions regulars en freqüència modulada, coincidint amb l’inici de la nova temporada.

La nova iCat que es posarà en marxa el 6 de setembre inclourà més música de l’escena catalana, tant cantada en català com en altres idiomes; nous programes culturals dedicats a cinema, sèries, teatre i literatura; espais de gèneres musicals com el jazz, el folk, la fusió i l’electrònica, així com un nou programa musical infantil/juvenil.

Els diferents repetidors d’iCat a l’FM es posaran en marxa progressivament durant l’agost, mes durant el qual es faran els ajustos necessaris per a l’emissió regular. D’aquesta manera es materialitza la llarga reivindicació dels oients i agents culturals perquè iCat tornés a l’FM, un objectiu que es van fixar la nova direcció, encapçalada perSaül Gordillo, i el Departament de Cultura.

Al Baix Penedès es podrà escoltar:

88.0 La Mussara

87.7 El Vendrell

93.1 Pujalt

 

Aquests són els dials on es podrà escoltar iCat:

1501063275919