Jazz Attack Quartet és una formació estable de Jazz que va començar la seva singladura al Baix Penedès l’any 2014.

El primer concert dels Jazz Attack Quartet es porta a terme l’Abril del 2015 a la sala Montserrat Roig de La Gornal del Penedès i, a aquest, el segueixen molts d’altres fins a dia d’avui. A destacar el fet la Capsa Music Festival de Tarragona l’Agost del 2016 i organitzat per l’AMT (Assciació de Músics de Tarragona), compartint escenari amb grans formacions com: Michael Kanan trio (EEUU) o els Obeses.

A la formació inicial, comptàvem amb l’Àlex Badía als teclats. Al seu costat varem aprendre el que no està escrit. L’any 2017, sent un músic professional format al Taller de Músics, va haver de deixar el grup per dedicar-se a la música d’alt nivell. He volgut fer aquest incís per que l’Àlex s’ho mereix. A part d’un grandíssim músic, és una gran persona. Sempre t’estarem agraïts.

Som membres de L’Associació de Músics del Baix Penedès, i allà protagonitzem la primera coproducció de l’entitat l’any 2016 junt al prestigiós guitarrista Javi Martinez, amb l’espectacle: “Història del Jazz enfilats al damunt d’una guitarra”, que es un repàs als principals temes de Jazz de tots els temps, des de la perspectiva dels guitarristes més grans de la història. Podeu veure el teaser promocional que vàrem fer a l’apartat de vídeos.

L’any 2017,  ja amb el nostre nou teclista Adrià González, i gràcies a la iniciativa de l’Associació anomenada “L’AMBP a l’estudi”, enregistrem el nostre primer tema, Sunny, al Sputnik Recording Studios del Vendrell, de la ma del Pemi Rovirosa i l’Arturo Torres. També el teniu a l’apartat de vídeos d’aquesta pàgina.

Un any més tard, hem enregistrat el nostre primer EP de 6 temes, aquest a l’estudi Ambit Produccions de Masquefa, de la ma de Dani Perez i Marc Ferrer, tots dos grans profesionals dins del mon del Jazz i el Blues. També el teniu al apartat música d’aquesta mateixa pàgina web.

A finals del 2019 el nostre teclista, l’Adrià Gonzàlez, per motius de salut, es veu obligat a fer un parón  professional i, a primers del 2020, s’incorpora a la banda l’Albert Caire, un crack de les tecles que ve per aportar noves idees musicals al grup. De ben segur que d’ell també en podrem aprendre moltes coses i que donarà una nova sonoritat als Jazz Attack.

El proper repte: un nou vídeo. En breu, i gràcies a les aptituds tecnològiques de l’Albert, el tindrem penjat a les xarxes i a  aquesta mateixa pàgia WEB.

A més, no parem d’incorporar nous temes al nostre repertori per tal de poder fer els concerts el més ajustats posible l’àmbit on es porten a terme i a l’estat d’ànim del públic que ens escolta.

Per si us pot ser d’interès, dir que estem inscrits a l‘e-catàleg de la diputació de Tarragona. Per si de cas!

Jazz Attack Quartet no para i va buscant nous reptes.

I, tal i com diu la dita: que no pari la música!