wine-guitar-music-e1457735876871

Quin gust deu tenir la música? Com deu sonar una “delicatessen”? Quina beguda hi podem posar per lligar-ho tot?

Per trobar-ne les respostes l’AMBP ha creat els “Concerts amb gust”. Us oferim la possibilitat d’afegir una experiència multisensorial al final del vostre concert. Les possibilitats són infinites i el resultat sempre és espectacular.

 

CONCERT AMB GUST 2018

Organology Trio & Sonia Paez

CONCERT AMB GUST 2017

Big Penedès Band és un projecte que neix de la idea de fer créixer la Bellvei Band per convertir-la en una Big Band completa. Formada per músics del Gran Penedès ens proposa un repertori basat amb una selecció de clàssics del gènere com són: In The Mood, Blue Moon, Caravan, Oye como va, o Sant Louis Blues, on tampoc hi faltaran arranjaments originals de temes aliens al jazz versionats especialment per a l’ocasió com per exemple: Be My Baby, Diana, Oh Carol, Johnny B. Good, Rock & Roll Music o Never you can tell.

Un concert potent que s’acabarà de la millor manera possible: maridant l’última peça amb una delicatecen especialment dissenyada per L’Obrador Pastissers i una copa del Cellers Jané Ventura.

concerts-amb-gust-2017

 

CONCERT AMB GUST 2016

Espectacle coproduït per l’AMBP i el grup Jazz Attack Quartet amb Javier Martinez a la guitarra

 

CONCERT AMB GUST 2015

Bossa Nova Project

 

CONCERT AMB GUST 2014

Saün

Saün neix de la trobada entre el guitarrista Xavi Díaz i la vocalista Sussi Castellet, que s’uneixen a la recerca d’un so elegant amb una base de veu i guitarra, a la qual, en ocasions especials, sedueix l’aportació del saxo del Sergi Castán i la percussió de Jordi López, creant un color musical especial en format de quartet.

 

CONCERT AMB GUST 2013

Avoi Jaçç Quartet

 

 

Si creus que el teu projecte pot encaixar, no dubtis i contacta amb nosaltres