Per aprofundir en la formació dels músics de l’AMBP, aquest any s’enceta una nova via per ajudar a la professionalització dels grups associats. Paral·lelament es pretén aconseguir ampliar la tipologia de públic assistent als concerts de música en directe. Amb aquest doble objectiu arrenca la Coproducció Mostra.

La idea principal és fomentar la col·laboració d’un grup o solista de l’Associació amb un altre artista reconegut, sigui o no un músic, amb l’objectiu d’aconseguir un espectacle de qualitat i innovador, que ajudi a situar el grup dins del panorama de la música professional de casa nostra. L’espectacle ha de tenir un caràcter divulgatiu i no ha de ser especialment tècnic, ni dirigit a un públic específic, sinó que ha de    facilitar l’assistència de públic general per acostar-lo a la música d’una manera planera, però amb un espectacle impecable tècnicament.

És per això que cada any es seleccionarà, de totes les propostes presentades, la que l’AMBP cregui que compleix millor la doble funció d’aquesta coproducció. Per aquest motiu aquest any s’ha decidit coproduir  l’espectacle “La història del jazz enfilats dalt d’una guitarra”, del grup Jazz Attack Quartet i el prestigiós guitarrista Javier Martínez.

Bases coproducció 2017

imagen1