Per aprofundir en la formació dels músics de l’AMBP, aquest any s’enceta una nova via per ajudar a la professionalització dels grups associats. Paral·lelament es pretén aconseguir ampliar la tipologia de públic assistent als concerts de música en directe. Amb aquest doble objectiu arrenca la Coproducció Mostra.

La idea principal és fomentar la col·laboració d’un grup o solista de l’Associació amb un altre artista reconegut, sigui o no un músic, amb l’objectiu d’aconseguir un espectacle de qualitat i innovador, que ajudi a situar el grup dins del panorama de la música professional de casa nostra. L’espectacle ha de tenir un caràcter divulgatiu i no ha de ser especialment tècnic, ni dirigit a un públic específic, sinó que ha de    facilitar l’assistència de públic general per acostar-lo a la música d’una manera planera, però amb un espectacle impecable tècnicament.

És per això que cada any es seleccionarà, de totes les propostes presentades, la que l’AMBP cregui que compleix millor la doble funció d’aquesta coproducció.

Al 2016 es va coproduir  l’espectacle “La història del jazz enfilats dalt d’una guitarra”, del grup Jazz Attack Quartet i el prestigiós guitarrista Javier Martínez.

Al 2017 es va coproduir l’espectacle “ORACIONS” un espectacle musical a partir del llibre de Santiago Rusiñol, interpretat pel duet La Veu Humana i sota la direcció d’Albert Arribas.

Al 2018 es va coproduir l’espectacle “PRIMe!” del grup Et-Co*:

PRIMe! és una performance multidisciplinària de la banda Baixpenedesenca Et-Co*, que comptant amb la música com a fil conductor, afegeix altres disciplines artístiques, com l’artista audiovisual Conde Poveda, l’art escènic de la companyia teatral la Porta de Fusta i la dansa contemporània de Patrizia Barbieri, aconseguint una experiència immersiva que és a la vegada una crítica sobre la influència de la tecnologia en el món actual i una reflexió sobre els valors que ens uneixen com a societat. La música és inclusiva, amb arrels Tribals, Pop i Electròniques, aptes per a totes les edats i públics.

Coproducció 2018

Oracions Russinyol coproduccio

Coproducció 2017

imagen1Coproducció 2016